Премиерът Гълъб Донев заяви тази сутрин, че финансовата сметка на

...
 Премиерът Гълъб Донев заяви тази сутрин, че финансовата сметка на
Коментари Харесай

Гълъб Донев се скара на политиците. Дръпна слово за нуждата от бюджет

 

Премиерът Гълъб Донев съобщи тази заран, че финансовата сметка на България не може повече да стои в изчакване.
-->
Заради неналичието на развиване по приемането на Бюджет 2023 и изтичащия период на удължителния закон за бюджета, Министерският съвет внесе в Народното събрание предложение за продължение на действието на удължителния закон.

" Работата по плановете за националния бюджет за тази година, както и за бюджетите на НЗОК и ДОО, се оказа в хладилника. Това наложи служебното държавно управление да предложи на Народното събрание идващ вид за решение, който да даде опция в дребното време, което остава, да се подсигурява действието на публичните системи. Вчера Министерски съвет приготви и внесе в Народното събрание предложение за продължение на действието на удължителния закон с още 3 месеца.

С продължението на продължението на закона на бюджета ще се обезпечат заплащанията на страната към хората до приемането на Бюджет 2023.

Финансовата сметка на България не може повече да стои в изчакване. Служебното държавно управление упорства за отговорно отношение по този въпрос от момента на съставянето на 49-ото Народно заседание. Да се погрижим за счетоводните записи на страната ", прикани Гълъб Донев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР